Ansökan till julmarknad 2022

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Välkommen att anmäla ditt intresse att delta vid julmarknaden på Rådhustorget i Säter söndagen 27 november kl. 14:00 – 18:00. Huvudarrangör är Säters kommun och Lions Club.   

För många börjar julen i Säter traditionsenligt den första advent med den populära julmarknaden och julskyltningen i gammaldags stil. 

 

I en av Sveriges äldsta trästäder fylls Rådhustorget med julens dofter, musik, hantverk och mat likt förr i tiden. Julaktiviteter för både stora och små fyller staden som kryllar av julsökande besökare under den här dagen. Välkommen att vara med du också!    

  • En plats kostar 350 kronor. Marknadsstånd med belysning i gammaldags stil ingår och är  2,5-3 meter bred. Inga egna bord tillåtna för att få till en enhetlig marknad i gammaldags stil.   

  • Utöver den belysning som ingår så har vi en begränsad möjlighet att erbjuda el men specificera i anmälan vad du behöver el till så återkommer vi kring möjligheten i samband med bekräftelsen. El: 50 kronor.  

  • Ditt utbud ska vara närproducerade och egentillverkade produkter så som till exempel mat, dryck eller produkter i trä, läder, järn eller ull med mera. Eller något annat som hör en gammaldags julmarknad till, det är viktigt.  

  • För att julmarknaden ska bli så bra som möjligt så är ett av kraven för att bli tilldelad en plats att du kan vara här och sälja mellan klockan 14:00-18:00.  Det vill säga att du har varor så det räcker samt att du börjar packa ihop först efter kl 18. 

Marknadsutbudet behöver vara en variation av olika varor för besökarnas skull men även för din skull som försäljare för att du ska ha en chans att sälja det du har med dig. Vi förbehåller oss rätten att se till att det blir en bra blandning på marknaden när det gäller varor och även när det gäller placeringar av er som säljer.

När du fyllt i ansökan så får du en bekräftelse på mejlen att din intresseanmälan är mottagen. När vi godkänt din intresseanmälan så får du en länk till betaltjänsten där du betalar med betalkort eller swish. Det är först när du betalt som du har en garanterad plats på marknaden.

Dyker du inte upp på marknaden utan att ha meddelat oss via julisater@sater.se senast 2 veckor innan tillkommer en avgift på 500 kr.

Du som vill ansöka och samtidigt har skyddad identitet eller håller på och ansöker om skyddad identitet hos skatteverket eller socialtjänst ska INTE använda e-tjänsten. Kontakta arbetsgruppen för Jul i Säter via kommunens växel 0225-55 000 så får du hjälp med din ansökan.

Mer information hittar du här.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa